The Cavern en Dalton Bandfest in Stork On Air The Cavern en Dalton Bandfest in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

The Cavern en Dalton Bandfest in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is de groep The Cavern te gast en hangt Dylan van Dam, zanger van The Hague Idiots, aan de telefoon.

Deze week in de uitzending
Maandag is The Cavern te gast bij Stork On Air. Het drietal, bestaande uit Floortje van der Kooij, Pepijn van der Kooij en Jeroen van Leeuwen, maakt alternative rock en laat zich inspireren door acts als Queens of The Stone Age en The Kills. De groep presenteert vrijdag haar eerste gelijknamige EP in de Zwarte Ruiter.

Vrijdag vindt ook de  derde editie van Dalton Bandfest plaats, waar negen Haagse bands laten zien dat er nog steeds genoeg talent rondloopt op de school. Eén van die talenten is Dylan Van Dam, zanger van The Hague Idiots. De groep won onlangs nog de Grote Prijs van Schiedam en speelde in Tivoli. Dylan praat bij met Stork On Air en vertelt over dit bijzondere evenement. De uitzending wordt gepresenteerd door Laura Nijhuijs en Julie Hauber.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag