The Breaks en Kern Koppen in Stork On Air The Breaks en Kern Koppen in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

The Breaks en Kern Koppen in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is The Breaks te gast en bellen de presentatoren met Tom Giles van Kern Koppen. Afgelopen week werd bekend dat hij stopt bij de hiphopformatie.

Deze week in de uitzending
Maandag is er veel aandacht voor het nieuwe festival Hipfest, dat aanstaande vrijdag in en rondom de Keizerstraat plaats vindt.  The Breaks gaat die dag onder andere te optreden maar is eerst maandagavond te gast bij Stork On Air. De groep maakt 'dirty' garage rock uit de sixties en laat zich inspireren door acts als Ty Segall, The Growlers en Black Lips.

De presentatoren bellen maandag  met Tom Giles va Kern Koppen. Vrijdag verscheen de videoclip van 'Donderwolk', afkomstig van de EP 'Winterslaap', het vierde en  laatste deel van 'De Vier Seizoenen', dat in 2013 van start ging. Die dag werd ook duidelijk dat Tom Kern Koppen verlaat. Of hij zich de komende tijd vooral gaat richten op zijn andere band The Machete Nightclub of iets  anders gaat doen, hoor je maandag. De uitzending wordt gepresenteerd door Thomas van der Want en Jaco van der Waal.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag