Woof! Woof! Ridicule en The Womb in Stork On Air Woof! Woof! Ridicule en The Womb in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Woof! Woof! Ridicule en The Womb in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Woof! Woof! Ridicule te gast en bellen de presentatoren met Laurens ten Berge van The Womb.

Deze week in de uitzending
Maandag is Woof! Woof! Ridicule te gast. De electropopband was eerder onder de naam 'XOXO' door heel het land te zien met de Popronde en won de 'win je eigen videoclip' wedstrijd van Fonds1818. De videoclip 'Run Faster' verscheen vorige maand en is een voorproefje van het gelijknamige album dat deze zaterdag wordt gepresenteerd in het Paard van Troje.

De presentatoren bellen maandag met Laurens ten Berge van The Womb. Ook deze groep gaat een debuutalbum uitbrengen en wel op 1 mei op het label Suburban Records. Voordat het zover is, speelt The Womb eerst donderdag met Dead Meadow in het Haags Pop Centrum.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag