Royal Magpies en Global Battle Of The Bands in Stork On Air Royal Magpies en Global Battle Of The Bands in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Royal Magpies en Global Battle Of The Bands in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is de band Royal Magpies te gast en bellen de presentatoren met Daan van der Bruggen van Musicon over de inschrijving die geopend is voor Global Battle Of The Bands.

Deze week in de uitzending
Maandag is Royal Magpies te gast. De Haagse band, bestaande uit Marcus Gyllespie, Ed de Rooij, Laura Esmeijer en Michiel Coolen, maakt rockmuziek met invloeden uit de 80's. De mix van strakke grooves, pakkende melodieën, een flinke dosis energie en het gebruik van de juiste dynamiek zorgt er voor dat het viertal nummers maakt die blijven hangen. Bij Stork On Air geeft Royal Magpies alvast een voorproefje van het materiaal dat zaterdag 28 maart in 330live voorbij gaat komen tijdens de officiele presentatie van de nieuwe single 'Bolder'.

De presentatoren bellen maandag met Daan van der Bruggen van Musicon. Het muziekcentrum gaat samen met het Haags Pop Centrum op zoek naar Haags Talent voor de Nederlandse finale van de bandwedstrijd Global Battle Of The Bands. De finalisten maken daarbij kans op een plek op Parkpop. De inschrijving is afgelopen week geopend.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag