The Brahms en F.A.S.T. End Of Winter Festival in Stork On Air The Brahms en F.A.S.T. End Of Winter Festival in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

The Brahms en F.A.S.T. End Of Winter Festival in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is The Brahms te gast en bellen de presentatoren met Geert Verhoeff van Surfdorp F.A.S.T.

Deze week in de uitzending
Maandag is The Brahms, de 3voor12 Den Haag Selecteert Act van maart, te gast. De deels Haagse band maakt zomerse, energieke indiepop dat doet denken aan de muziek van Vampire Weekend en Two Door Cinema Club. met Nadat het viertal eerder al dit jaar de single 'She Moves' uitbracht, verscheen begin deze maand de eerste EP 'Meraki'. The Brahms verzorgde onder andere het voorprogramma van OK GO en We Were Promised Jetpacks en speelde de aftershow van The Kooks in de Heineken Music Hall. Met een boekingsdeal bij Agents After All kan het niet anders dan dat de groep ook de komende maanden door heel het land is te zien. Eerst is The Brahms te gast bij Stork On Air.

De presentatoren bellen maandag ook met Geert Verhoeff van Surfdorp F.A.S.T. Zaterdag vindt daar een nieuwe editie van het het F.A.S.T. End Of Winter Festival plaats met onder andere optredens van Friends Of The Family, Project Bongo, Piñata en Playground Zer0. De uitzending wordt gepresenteerd door Laura Nijhuijs en Julie Hauber.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag