Death By Oxygen en Sven Hammond in Stork On Air Death By Oxygen en Sven Hammond in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Death By Oxygen en Sven Hammond in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Death By Oxygen te gast en bellen de presentatoren met Sven Figee.

Deze week in de uitzending
Maandag is Death By Oxygen te gast. Het powertrio, bestaande uit Philp Konvalinka, Iara Voorham en Quinten de Jongh, maakt psychedelische stonerrock waar ook blues in terug te horen is. De band heeft in het najaar van 2014 met Bart Schatteleijn in de studio doorgebracht om de eerste EP op te nemen. 'Abrealis' wordt 8 mei in De Zwarte Ruiter gepresenteerd. Voordat het zover is, is Death By Oxygen eerst te gast bij Stork On Air.

De presentatoren bellen maandagavond met Sven Figee, de man achter Sven Hammond, voorheen bekend als Sven Hammond Soul. De band presenteert donderdag haar vierde album 'IV' in het Paard van Troje. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Glenn Walsh.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag