Orange Grove en L’oeil de Moscou in Stork On Air Orange Grove en L’oeil de Moscou in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Orange Grove en L’oeil de Moscou in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Orange Grove te gast en bellen de presentatoren met L’oeil de Moscou.

Deze week in de uitzending
Maandag is Orange Grove te gast bij Stork On Air. De Reggae en pop van dit vijftal zorgt er niet alleen voor dat in Den Haag de zon gaat schijnen, maar ook buiten de regio trekken de zomerse klanken van de groep veel aandacht. Nadat Bob Sinclar een remix maakte van het nummer 'Ready For It' trad de groep onder andere op in Duitsland en Amerika. De band is de studio ingedoken met Bas van Wageningen, waarvan de nieuwe single 'Easy Love' het eerste voorproefje is. Later dit jaar verschijnt er ook nog een single met Glennis Grace. 

Stork On Air praat maandagavond ook met Bart Lybeert. De muzikant speelt gitaar in Vuigtuig maar is ook druk bezig met zijn project L'oeil de Moscou, waarmee hij elke week een nieuw nummer wil uitbrengen. Deze week verscheen alweer nummer zeven genaamd N'importe Quoi, waar ook Tess van der Zwet op te horen is. De uitzending wordt gepresenteerd door Jaco van der Waal en Thomas van der Want.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag