HPC Winterfest en PARADES in Stork On Air HPC Winterfest en PARADES in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

HPC Winterfest en PARADES in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week staat de uitzending grotendeels in het teken van HPC Winterfest en is de band PARADES te gast.

Deze week in de uitzending
Zaterdag vindt de zevende editie van HPC Winterfest plaats en dus staat Stork On Air grotendeels in het teken van het festival waar je nieuw Haags talent kan ontdekken. Er is niet alleen muziek te horen van acts die op dit evenement zijn te zien, maar er komt ook een bands langs die tijdens Winterfest gaat optreden: PARADES! Het trio, bestaande uit muzikanten die eerder onder andere in Johnny's Landing speelden, maakt een mix van alternatieve rock, postrock en elektronische muziek. Voordat de band Studio 17 op z'n kop gaat zetten, zijn de drie mannen eerst te gast bij Stork On Air.

De presentatoren bellen ook met Felicia Groenendijk van het Haags Pop Centrum. Felicia is onder andere verantwoordelijk voor de programmering van het festival en vertelt welke acts je zeker niet mag missen. Daarnaast geeft Stork On Air maandag een heus Winterfest-pretpakket weg, bestaande uit cd's van acts die op het festival optreden en consumptiebonnen om drankjes te kunnen nuttigen. Wil je kans maken op dit pakket? Stuur dan een privebericht met je naam en telefoonnummer naar de Facebookpagina van Stork On Air. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Nick Stein.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag