Point Quiet en Son Mieux in Stork On Air Point Quiet en Son Mieux in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Point Quiet en Son Mieux in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is Point Quiet te gast en bellen de presentatoren met Camiel Meiresonne.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Point Quiet, de 3voor12 Den Haag Selecteert act van februari, te gast. Point Quiet is in 2007 opgericht onder de naam White Sands en maakt meeslepende country noir. Nadat de vijfkoppige band in 2010 het gelijknamige album 'Point Quiet' uitbracht is de groep nu terug met 'Ways And Needs Of A Night Horse'. 

Maandagavond hangt Camiel Meiresonne aan de telefoon om te praten over zijn soloproject Son Mieux. De muzikant, die we kennen van Soul Sister Dance Revolution, wil met Son Mieux een andere kant van zichzelf laten zien. Camiel is net terug van een reis door Indonesië en speelt deze donderdag in het Paard Café. De uitzending wordt gepresenteerd door Jaco van der Waal en Glenn Walsh.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag