Crystal Water en Ready To Play in Stork On Air Crystal Water en Ready To Play in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Crystal Water en Ready To Play in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Maandagavond is Crystal Water te gast. De groep maakte in december bekend twee leden aan de groep toe te hebben gevoegd en bracht sindsdien de singles 'Big Moth' en 'Thunderstone' uit. Daarnaast belt Stork On Air maandagavond met Rick Jillissen van Ready To Play over Tour Twenty Seven.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Crystal Water te gast bij Den Haag FM. Twee jaar terug presenteerde de band de EP 'The Creation Of Living' en ze zijn nu niet alleen terug met twee nieuwe bandleden maar ook met vers materiaal. De singles 'Big Moth' en 'Thunderstone' staan op de nog te verschijnen 'Warehouse EP', maar eerst zijn Pieter en Pijke te gast bij Stork On Air. 

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Rick Jillissen van Ready To Play. De bandcoachingorganisatie is een samenwerking aangegaan met poppodium De Helling in Utrecht en Tour Twenty Seven is het resultaat; een nieuwe bandwedstrijd waarbij potentievolle lokale bands de kans krijgen om in andere steden te spelen. Zaterdag is de aftrap met onder andere Replayced en The Hague Idiots. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Thomas van der Want.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag