Smutfish en Grond Records in Stork On Air Smutfish en Grond Records in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Smutfish en Grond Records in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Maandagavond is Smutfish te gast. De band presenteert zaterdag 7 februari haar nieuwe album 'Trouble' en geeft bij Stork On Air alvast een voorproefje van het nieuwe materiaal. Stork On Air belt maandagavond ook met Rubin Simons van het label Grond Records.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Smutfish te gast bij Den Haag FM. De band rondom frontman Melle de Boer is opgericht in 2003 en maakt Americana dat doet denken aan 16 Horsepower en Green On Red. De band speelde eerder al op Noorderslag, South By Southwest in Texas en Popkomm in Berlijn. Het nieuwe album 'Trouble' wordt uitgebracht bij het label Excelsior Recordings en 7 februari gepresenteerd in het Paard van Troje. Die avond wordt niet alleen het album op vinyl en cd uitgebracht, maar is er ook een boek te koop waarin alle liedjes in driehonderd tekeningen worden uitgebeeld. Genoeg om over te praten dus!

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Rubin Simons van het platenlabel Grond Records. Het label bracht vanaf 1999 onder andere albums uit van Carbon Music, Sad-O-Sky en AU maar de laatste jaren was het stil. Nu is het label terug en wordt vrijdag in 330 Live de 'The Light EP' van YobKiss gepresenteerd. De uitzending wordt gepresenteerd door Jaco van der Waal en Julie Hauber.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag