Lukewarm Ocean in Stork On Air Lukewarm Ocean in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Lukewarm Ocean in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Maandagavond is Lukewarm Ocean te gast. Het viertal brengt de psychedelische rocknummers ditmaal in een akoestische uitvoering en wordt uiteraard ook geïnterviewd. Stork On Air belt daarnaast met Rob Vondracek, algemeen directeur van het Haags Pop Centrum, die de afgelopen dagen bij Eurosonic Noorderslag was te vinden.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Lukewarm Ocean te gast bij Den Haag FM. De deels Haagse band is in 2012 ontstaan en laat zich inspireren door bands als Pearl Jam, Led Zeppelin en Queens Of The Stone Age. De groep maakt een mix van psychedelische rock, funk en grunge en bracht de EP 'Mind The Waves' uit. Na onder andere opgetreden te hebben op HPC Winterfest en Oh Oh Intro en het winnen van 'The Road To Zandstock' is Lukewarm Ocean nu te gast bij Stork On Air.

Stork On Air gaat maandagavond ook weer bellen met een Haagse bekende en dit keer is dat met Rob Vondracek, algemeen directeur van het Haags Pop Centrum. Rob was de afgelopen dagen in Groningen te vinden voor Eurosonic Noorderslag en vertelt welke bands uit Den Haag de meeste indruk hebben gemaakt. De uitzending wordt gepresenteerd door Glenn Walsh en Nick Stein.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag