Tim Akkerman en Taymir in Stork On Air Tim Akkerman en Taymir in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Tim Akkerman en Taymir in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Stork On Air is vanaf deze week voortaan op de maandagavond te horen. Het radioprogramma brengt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vanavond is Tim Akkerman te gast. De singer-songwriter is op dit moment door het hele land te zien met zijn theatervoorstelling 'The Journey'. Stork On Air belt daarnaast ook met Isaï Reiziger, de nieuwe drummer van Taymir.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Tim Akkerman te gast bij Den Haag FM. De singer-songwriter timmert al een paar jaar flink aan de weg als solo artiest en onlangs is zijn nieuwe theatervoorstelling 'The Journey' in première gegaan. In de voorstelling van Akkerman zijn nummers van zijn debuutalbum 'Anno' en zijn gelijknamige album 'The Journey' te horen en neemt Tim de bezoeker mee op reis door zijn jeugd. 

Stork On Air belt maandagavond ook met Isaï Reiziger. Dit weekend werd bekend gemaakt dat hij de plaats in neemt van Harrie Roelse en dus de nieuwe drummer is van Taymir. De presentatoren bellen om kennis te maken met Reiziger. De uitzending wordt gepresenteerd door Joris van der Poel en Julie Hauber. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag