Winnen: kaartjes voor de theatershow van The Kik Winnen: kaartjes voor de theatershow van The Kik

Aankomende donderdag in theater Diligentia

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: kaartjes voor de theatershow van The Kik

Aankomende donderdag in theater Diligentia

Redactie 3voor12 Den Haag ,

The Kik slaat een nieuwe weg in met de theatershow 'Met de deur in huis', vol liedjes van de band zelf maar ook veel werk van anderen. Een muzikaal luisterspel moet het worden, en bij de voorstelling hoort een speciale EP (die enkel te koop is na de voorstelling). Máár! Aankomende donderdag staat de band met de show in theater Diligentia en wij mogen twee kaartje + album weggeven!

The Kik geeft een voorstelling waarin plaats is voor meer dan alleen rock ’n roll. Tweestemmige inventies, de voorliefde voor de smartlap en zelfs neder-skiffle passeren de revue. Revue? Of klucht? Wie zal het zeggen. Het overspel is in ieder geval verdwenen, maar de deuren zijn gebleven.

En ze gaan voor jou allemaal open. Je ziet en hoort ze vanuit een tot nu toe onderbelichte hoek. Naast veel eigen werk komen de meest uiteenlopende inspiratiebronnen aan bod: van Lennaert Nijgh, Joop Visser en Annie M.G. Schmidt tot componisten als Johann Sebastian Bach en natuurlijk de onvermijdelijke invloed van dat ene bandje uit Liverpool.

Met Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms, Paul Zoontjens.

Win twee vrijkaarten + een exclusieve EP van The Kik

3voor12 Den Haag geeft 2 vrijkaarten weg voor The Kik in Diligentia, en we geven de winnaars ook nog eens een album van de band kado! Hoe kun je winnen? Geef het goede antwoord op de volgende vraag: Met welke artiest nam The Kik dit jaar een album op? 

The Kik: Met de deur in huis
Theater Diligentia  
Donderdag 29 oktober 
Aanvang: 20.15

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag