Winnen: Kaartjes voor The Indien

Met Son Mieux als support

Redactie 3voor12 Den Haag ,

The Indien kan terugkijken op een zeer succesvol jaar. Stond de band begin 2015 nog 'gewoon' op Club 3voor12 Den Haag, inmiddels is The Indien bijna niet meer van de radio af te slaan en is de band bezig met eens succesvolle eigen clubtour door het hele land. En waar kan deze tour en het jaar nou beter afgesloten worden dan in het Paard van Troje in 'hometown' Den Haag, op 27 december? 3voor12 Den Haag mag 2x2 kaartjes weggeven!

Son Mieux

Maar dat is niet alles: ook die andere opkomende Haagse grootheid, Son Mieux, zal deze avond optreden. De band onder leiding van Camiel Meiresonne deed vele hoofden omdraaien met single 'Easy' en werd al snel uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. In januari staat Son Mieux op Eurosonic/Noorderslag, een eerste EP wordt begin 2016 verwacht.

Win twee vrijkaarten!

3voor12 Den Haag geeft twee keer twee vrijkaarten weg voor de show van The Indien en Son Mieux in het Paard van Troje. Hoe kun je winnen? Beantwoord de volgende vraag: Hoe heten de twee EP's van The Indien? Onder de goede antwoorden verloten wij de kaartjes. De prijsvraag sluit op 25 december, om 12:00 uur. 

The Indien + Son Mieux
Zondag 27 december, 19:30 uur
Paard van Troje, kleine zaal