Winnen: Kaartjes voor The Sleaze Express tour

En een plaat van The Deaf!

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het lijkt wel sinterklaas! Op vrijdag 4 december doet The Sleaze Express tour eindelijk Den Haag aan. Drie vuigste bands van de Nederlandse garagerockscene zijn samen op boevenpad getrokken door het land. Het Haagse The Deaf, zZz en Green Hornet denderen al een maand lang het land door. Vrijdag 4 december eindigt de tour in het Paard van Troje. Wij mogen kaartjes weggeven èn ook nog een plaat van The Deaf.

The Deaf

Na twee platen en een ontelbaar veel shows in binnen- en buitenland is The Deaf allang niet meer 'het side project van', maar wel de retestrakke trots van onze Beatstad. Met liefde voor gruizige 60’s garage, maar zonder om te kijken, scheuren Spike, Miss Fuzz, Kit Carrera en Midnight Mau als een kettingzaagt door hun repetoire. 

zZz

Het duo zZz (spreek uit zoals de Fransen “jazz” zeggen, maar dan zonder “ja”) laat al tien jaar lang de Nederlandse muziekscene jubelend en verdwaasd achter. Met een potporrie aan drum en orgel pompen, galmen en knallen ze een mix van harde punk en donkere krautrock de wereld in. Dansbaar en duister. Een band die je eigenlijk gezien moet hebben.

Green Hornet

Het Groningse Green Hornet speelt al sinds halverwege de jaren negentig vuige zompige bluesrock en mogen zich daarom eigenlijk wel de godfathers van de Sleaze Express noemen. In oktober verschijnt op Excelsior hun vijfde plaat, waar we de naam niet van gaan noemen (het moet wel een beetje lastig blijven, zo'n prijsvraag). De band is net dat standje vuiger dan zZz en The Deaf, heerlijk vies dus. 

Win twee vrijkaarten + een plaat van The Deaf

3voor12 Den Haag geeft twee keer twee vrijkaarten weg voor The Sleaze Express, als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een plaat van The Deaf (die je natuurlijk op de avond zelf laat signeren door de band). Hoe kun je winnen? Beantwoord de volgende vraag: Noem de titels van de laatste platen van The Deaf, zZz en Green Hornet? We zoeken dus drie antwoorden. Onder de goede antwoorden verloten wij de kaartjes, je krijgt op donderdag 2 december bericht. 

The Sleaze Express
Vrijdag 4 december - 19:30
Grote Zaal - Paard van Troje