District25 met The Crave naar Paard van Troje District25 met The Crave naar Paard van Troje

Grootse line-up op vrijdag 13 maart

, Redactie 3voor12 Den Haag

District25 met The Crave naar Paard van Troje

Grootse line-up op vrijdag 13 maart

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het Haagse technoconcept The Crave van District25 maakt zijn eerste uitstap naar het stadscentrum en neemt op vrijdag 13 maart aanstaande het volledige Paard van Troje over. Met de grootste line up tot nu toe voor het Haagse technoconcept. Zo staan onder andere Gary Beck, Lucy, Shifted & Sandrien op het programma. 3voor12 Den Haag heeft een paar vrijkaarten liggen.

The Crave ontving het afgelopen jaar een aantal grote namen zoals James Ruskin, Cari Lekebusch, Pär Grindvik en Industrialyzer. Daarnaast hebben zij begin dit jaar het vooruitstrevende label Dystopian uit Berlijn over de vloer gehad en was iedere Crave-editie dik uitverkocht. De toekomst ziet er voor The Crave daarom rooskleurig uit. Zo staat er voor hun eenjarig jubileum op 17 en 18 april een weekender gepland met op het programma Format en Token, hosten ze de technostage op Ohm Festival en organiseren ze deze zomer op 22 augustus hun eigen festival.
 
Voor het zover is nog een editie van The Crave in Paard van Troje dus. De Britse Gary Beck behoort al jaren tot de top in het technolandschap. Als dj deed hij onder meer Berghain, Fabric en Awakenings aan en als producer bracht hij tracks uit op onder andere Drumcode, Cocoon, Electric Deluxe en natuurlijk zijn eigen label BEK Audio. Noemenswaardig is het feit dat Imprint oprichtster Sandrien de kleine zaal host met een all nighter. Voor Den Haag een unieke vertoning van één van de meest besproken acts van afgelopen jaar. Zo was Sandrien met haar Imprint avonden en residentie in Trouw een bepalende factor voor het succes van de onlangs gesloten nachtclub. Verder staan ook Lucy (Stroboscopic Artefacts), Shifted (Avian, Mote Evolver), Secunda (The Crave, District25) en A001 (Turbo Recordings) op het programma.
 
Gratis naar The Crave?
3voor12 Den Haag geeft 2x2 kaarten weg voor The Crave in Paard van Troje op vrijdag 13 maart. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Waar vindt The Crave Weekender, het jubileumfeestje van The Crave, plaats? Vul uiterlijk vrijdag 13 maart voor 13.00 uur onderstaand formulier in om kans te maken op de vrijkaarten. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.

The Crave met Gary Beck e.a.
Vrijdag 13 maart @ Paard van Troje
Aanvang: 23.00 uur / Entree: 17 euro
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag