Winnen: vrijkaarten Monomyth en Shaking Godspeed Winnen: vrijkaarten Monomyth en Shaking Godspeed

Vrijdag 10 april in Paard van Troje

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: vrijkaarten Monomyth en Shaking Godspeed

Vrijdag 10 april in Paard van Troje

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De liefhebbers van stevige psychedelische rock moeten zorgen dat ze aanstaande vrijdag 10 april vooraan staan in de kleine zaal van Paard van Troje. Daar is namelijk het duoconcert van de Haagse psychedelische stonerrockband Monomyth en de Nijmeegse bluesrockband Shaking Godspeed. En 3voor12 Den Haag geeft kaarten weg!

Verslavend en trance opwekkend, dat brengt de muziek van Monomyth teweeg. De band verlegt de genregrenzen door enerzijds zwaar te leunen op de diepe bas en heftige drums, en anderzijds in verfijnde lagen van gitaar en keys het nodige detail in de nummers te brengen. Het in 2014 verschenen tweede album ‘Further’ bracht het vijftal over de landsgrenzen. Niet gek met ‘beweging en reizen’ als onderliggend thema van het album. Afgelopen weekend stond Monomyth nog op Paaspop, waar de pers wederom lovend was. “De vakkundig uitgemeten nummers transformeren langzaam in hevige climaxen die praten onmogelijk maken. In drie kwartier komen slechts vier nummers voorbij, maar - goede genade - wat maakt deze band een overrompelende indruk.”
 
De opwindende en ongrijpbaar slim geconstrueerde psychedelische rock van Shaking Godspeed bracht de band al naar festivals als Sziget en zorgde ervoor dat grootheden als Deep Purple hen maar wat graag als voorprogramma opnamen. De eerste headline-tours en prime-time media-optredens kunnen inmiddels ook van de bucket list afgestreept worden. Na tijdelijke afwezigheid is Shaking Godspeed weer terug: in een nieuwe samenstelling (de band heeft een nieuwe bassist en een extra gitarist), met een nieuw album: ‘Welcome Back Wolf’.
 
Gratis naar Monomyth en Shaking Godspeed?
3voor12 Den Haag geeft 5x2 kaarten weg voor Monomyth en Shaking Godspeed op vrijdag 10 april. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Hoeveel nummer staan er op het album ‘Further’ van Monomyth? Vul uiterlijk donderdag 9 april voor 17.00 uur onderstaand formulier in om kans te maken op de vrijkaarten. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.
 
Monomyth & Shaking Godspeed
Vrijdag 10 april @ Paard van Troje
Aanvang: 20.00 uur / Entree: 12,50 euro (excl. servicekosten)
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag