Winnen: vrijkaarten en album Gare du Nord Winnen: vrijkaarten en album Gare du Nord

Donderdag 19 februari in Diligentia

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: vrijkaarten en album Gare du Nord

Donderdag 19 februari in Diligentia

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Aanstaande donderdag 19 februari staat de Nederlandse band Gare Du Nord in Theater Diligentia, voor het eerst in drie jaar met nieuw repertoire. De nieuwe show ‘Undressed’ vormt de première van de nummers die werden geschreven voor het nieuwe, in 2015 te verschijnen album. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten voor het optreden én het live album ‘Lifesexy‘ weg.

Zangeres Dorona Alberti, al jaren het vertrouwde gezicht van de band, treedt aan met een vernieuwde, energiek groovende band bestaande uit muzikanten behorende tot de top van de hedendaagse Nederlandse jazz-scene. Naast de nieuwe songs zullen ook publiekslievelingen als ‘Marvin & Miles’, ‘Beautiful day’, ‘We still grow’ en ‘You're my medicine’ de revue passeren.
 
Gratis naar Gare du Nord?
3voor12 Den Haag geeft 2 kaarten weg voor het optreden van Gare du Nord op donderdag 19 februari in Theater Diligentia. Daar krijg je dan ook het live album ‘Lifesexy’ bij. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Hoe heet het hoogst genoteerde nummer ooit voor Gare du Nord in de Single Top 100? Vul uiterlijk donderdag 19 februari voor 13.00 uur onderstaand formulier in om kans te maken op de vrijkaarten. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.
 
Gare du Nord
Donderdag 19 februari @ Theater Diligentia
Aanvang: 20.15 euro / Entree: vanaf 21 euro
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag