Winnen: vrijkaarten nieuwe editie Fluister Winnen: vrijkaarten nieuwe editie Fluister

Met Distance, Light & Sky en Jara

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: vrijkaarten nieuwe editie Fluister

Met Distance, Light & Sky en Jara

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Aanstaande zondag 27 september is er weer een nieuwe editie van Fluister, het initiatief voor intense luistermuziek. Het is de vierde editie in Den Haag en vindt plaats in Zaal 3 aan het De Constant Rebecqueplein. Deze zondag keert Fluister terug naar haar roots van americana en folk. Distance, Light & Sky en de Haagse act Jara. Het wordt een unieke middag en 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg!

Distance, Light & Sky
Distance Light & Sky heet het samenwerkingproject van Chris Eckman (The Walkabouts), Chantal Acda (Isbells) en Eric Thielemans (EARR Ensemble). De samensmelting van deze drie karakteristieke muzikanten levert ons een melancholische meltingpot op van alternatieve folk, americana en roots. De lage bariton stem van Eckman en de engelachtige stem van Acda vormen een prachtig contrast. Op de achtergrond de altijd imponerende percussie van Thielemans. Eind vorig jaar verscheen hun debuut ‘Casting Nets’, opgenomen met de legendarische producer Phill Brown (o.a.Talk Talk). Voor de fans van Howe Gelb, The Walkabouts en natuurlijk Chantal Acda.

Jara
Jara maakt warme, eigenzinnige indiepop – in landschappen van verschuivende grooves, warme elektrische gitaren, synths en schorre backing vocals kun je de zeewind horen ruisen. De liedjes, geschreven door frontwoman Jara Holdert, zijn aanstekelijk mooi – sterke teksten op melodieën die ver omhoog en diep omlaag schietverhalen over liefde en verlies, gezongen met een heldere, ontwapenende stem. 
Gratis naar Fluister?
3voor12 Den Haag geeft 2x2 kaarten weg voor Fluister in Zaal 3 op zondag 27 september. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Noem twee andere acts van Chantal Acda? Vul uiterlijk vrijdag 25 september voor 17.00 uur onderstaand formulier in om kans te maken op de vrijkaarten. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.
 
Fluister met Distance, Light & Sky en Jara
Zondag 27 september @ Zaal 3
Toegang: 7,50 euro / Aanvang: 15.00 uur
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag