Muzine presenteert avondvullend programma in Paard van Troje Muzine presenteert avondvullend programma in Paard van Troje

Afterpartees, Double Veterans en meer

, Redactie 3voor12 Den Haag

Muzine presenteert avondvullend programma in Paard van Troje

Afterpartees, Double Veterans en meer

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Op vrijdag 6 februari presenteert online muziekmagazine Muzine.nl, in samenwerking met Velvet Music en Paard van Troje, een avondvullend programma met optredens van Afterpartees en de Belgische garagerockers Double Veterans, een talkshow, een foto-expositie van popfotograaf Michel Mees en een afterparty met de popjournalisten van Muzine.nl achter de draaitafels. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg.

Afterpartees gaf volgens 3voor12 hét optreden van de afgelopen editie van Eurosonic Noorderslag en kan daarom ook worden bestempeld als een van de muzikale Nederlandse beloftes voor het komende jaar. De band stond al op festivals als Best Kept Secret, Pinkpop, Into The Great Wide Open, Sniester en Paaspop en met debuutalbum 'Glitter Lizard' op zak zal het hier zeker niet bij blijven. Afterpartees maakt een mix van energieke 70's punk en hartverscheurende powerpop met Iggy Pop, T-Rex en King Tuff als voorname invloeden. Het Belgische Double Veterans is een psychedelische garageband waarvan de leden oplettend geluisterd hebben naar de platencollectie van hun ouders. Althans als die ouders een goede hoop fatsoenlijke 60s rock en 70s psychedelische rock  bezitten. Deze band schuurt en schaaft de properheid weg tot een lichtjes ontstemde, noisy garagerock te vinden is.
 
In een aantal etappes is er voor, na en tussen de bands door een talkshow met interviews met Afterpartees, popfotografen Michel Mees (die vanavond ook een expositie opent in het Paardcafé) en Dimitri Hakke ('wie zijn toch die mannen met die grote lenzen die altijd voor je neus staan bij concerten') en tafelheer Rudeboy (Urban Dance Squad/Battles Of 1977). Presentatie is in handen van Velvet Music's Manfred Boor. Na afloop van het programma nemen de dj's van de Muzine.nl muziekredactie plaats achter de draaitafels voor een afterparty vol oude en nieuwe indie-hits.
 
Gratis naar Afterpartees?
3voor12 Den Haag geeft 3x2 kaarten weg voor de Muzine.nl-avond met Afterpartees en Double Veterans op vrijdag 6 februari in Paard van Troje. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Hoe heet de in november verschenen eerste single van het debuutalbum van Afterpartees? Vul uiterlijk vrijdag 6 februari voor 13.00 uur onderstaand formulier in om kans te maken op de vrijkaarten. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.
 
Afterpartees + Double Veterans
Vrijdag 6 februari @ Paard van Troje
Aanvang: 20.00 uur (19.30 uur deuren open)
Entree: 10 euro (excl. servicekosten)
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag