Haagse Popmaand van start Haagse Popmaand van start

31 dagen lang popmuziek in de stad

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse Popmaand van start

31 dagen lang popmuziek in de stad

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Vanavond gaat, met de Aight Rap Night en het afscheidsconcert van F in de Zwarte Ruiter, de Haagse Popmaand van start. 31 dagen lang muziek in de stad, van het Musicon naar Korzo, van het Paardcafé tot theater Dakota, elke dag is er wel iets te beluisteren en te zien. Wij zetten een aantal hoogtepuntjes op een rij:

Op 9, 10 en 11 oktober laat MuteSounds haar festivalbezoekers weer zien, voelen en beleven. Voor vele doven en slechthorenden is MuteSounds elk jaar weer bijzonder, omdat de organisatie er voor zorgt dat het festival door hen optimaal kan worden beleeft. Voor horenden is MuteSounds ook een unieke ervaring, omdat alle zintuigen worden geprikkeld.  

 

Een festival met de nadruk op drums, drums en nog eens drums! Met optredens, workshops en clinics. Georganiseerd door Koen Herfst, met o.a Oscar Kraal, Cecar Zuiderwijk, Olaf Fase en Kit Carrera. Kijk hier voor meer informatie. 

 

Fotograaf Marcel Kollen volgde acht Haagse bands op de voet en heeft in documentaire-beelden het dagelijkse bestaan, de optredens, het reizen en de organisatie achter deze bands vastgelegd. De meest iconische fragmenten zijn verzameld in het boek: OFF Den Haag – Welcome to the inner circle.

 

Antilounge is al jaren hèt label voor de Haagse underground. Met shows van o.a Bende Van Ellende Gang (ft. FilosofischeStilte), Sei2ure, Generate, Holowave en Gartmalen.

 

De absolute knaller van de Haagse Pop Maand met de uitreiking van de Haagse Pop prijzen, showcase OFF Den Haag, geweldige acts en een hele hoop gezelligheid! 

 

 In de donkere herfstmaanden kan iedereen wel een beetje goeie muziek gebruiken. En wie kan ons dat beter voorschotelen dan Son Mieux. Een herkenbaar uiterlijk, een kogelvrije strot en vuur achter de ogen. Tijdens de Haagse Popmaand brengt Son Mieux zijn eerste EP uit in de Zwarte Ruiter.

 

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag