Haagse YouBox Top 5 (week 25) Haagse YouBox Top 5 (week 25)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 25)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. 27 Ways To Win - One of Seven
Een nieuwe binnenkomer in de Haagse YouBox top 5, en wat voor één! 27 Ways To Win bestaat helaas niet meer, maar het album wordt blijkbaar nog veel beluisterd op de Haagse YouBox. 27 Ways To Win maakte pop-metal, en One Of Seven is daar een goed voorbeeld van. Vooralsnog lijkt het stil te blijven rond de band, maar misschien is deze nummer één notering een voorbode voor meer nieuws en misschien zelfs nieuw werk.

 

2.The Blues Junkies - Poor and Lonely
Hard rockin' super-sleazy bad-ass boogie boys from the Hague, zo omschrijven The Blues Junkies zichzelf. Na hun optreden op HipFest (de graaitijdeditie) is er blijkbaar weer vollop aandacht rond de band, vandaar ook een stevige tweede plek op de Haagse YouBox top 5. 

3. Causes - Teach Me How To Dance With You
Inmiddels staat de tweede single - Walk on Water - van Causes alweer in de hitlijsten. Maar ook de doorbraaksingle Teach Me How To Dance With You staat nog vaak aan. Met optredens op Pinkpop en Paradiso gaat het hartstikke goed met de band van Rupert Blackman .

4. Cooper - Come On Give It Up
De punkrock van Cooper is deze week goed voor een vierde plek op deze lijst. Het is al een tijdje stil rond de band, de laatste tour was door o.a Frankrijk. De tour zorgde voor behoorlijk wat media-aandacht en airplay in het land. Come On Give It Up is een wat ouder nummer van de band, en het liedje duurt precies twee minuten en 22 seconden.

5. JARA - Spare Me The News
Terug van weg geweest! Ze was lange tijd een vast prik in dit lijstje, maar de afgelopen weken was  ze opeens weg. Nu is Jara Holdert weer terug, met haar verhalende indiefolk brengt ze menig luisteraar in vervoering. JARA timmert hard aan de weg, ze doet bijvoorbeeld veel shows in de kleinere barretjes in de stad. Ook is ze onlangs afgestudeerd aan het Haags conservatorium. 

De Haagse YouBox

De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air

In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag