Haagse YouBox Top 5 (week 14) Haagse YouBox Top 5 (week 14)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 14)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Splendid - 'NaNaNa'
Twee weken geleden was daar ineens de nieuwe single van Splendid, 'NaNaNa'. Op zaterdag 11 april presenteert de Haagse reggaeband zijn nieuwe album in de grote zaal van Paard van Troje, waarvan dit alweer de derde single is. Het optreden is inmiddels volledig uitverkocht en het is dan ook niet gek dat 'NaNaNa' meteen hoog in de Haagse YouBox Top 5 staat. Nu voor de derde achtereenvolgende week op nummer 1.

2. De Kraaien - 'Ik wil met je sexen'
De nieuwe videoclip van De Kraaien stormde een aantal weken geleden de Haagse YouBox Top 5 binnen. 'Ik wil met je sexen' is de na bijna twee jaar de nieuwe single van de Haagse groep. De videoclip is gemaakt door het Haagse Starsquid en ston meteen drie weken op nummer 1. Na een klein dipje stijgt De Kraaien deze week weer een plekje naar nummer 2.

3. WOOT - 'Don't you'
Na ruim een jaar stilte is de Haagse band WOOT terug met een nieuwe single en een nieuw geluid. De videoclip van 'Don't you', gemaakt door Regime & Danny Akker, kwam vrijdag uit en de single is al opgepikt door 3FM. Eind mei is de band te zien op Sniester. Deze week komt de videoclip nieuw binnen op nummer 3 in de Haagse YouBox Top 5.

4. David Benjamin - 'Can't get my head around loving you'
Afgelopen week presenteerde David Benjamin zijn nieuwe EP 'Through Your Eyes' en dit weekend werd hij benoemd tot 3FM Serious Talent. De Haagse singer-songwriter stond eerder in de finale van De Beste Singer-songwriter van Nederland en was 3voor12 Den Haag Selecteert act. De single 'Can't get my head around loving you' van de nieuwe EP zakt deze week twee plaatsen naar nummer 4 in de Haagse YouBox Top 5.

5. Woof! Woof! Ridicule - 'Run faster'
Dankzij het winnen van de Fonds 1818<24 ‘Win je eigen videoclip’ wedstrijd kreeg de Haagse band Woof! Woof! Ridicule een budget van maximaal 3000 euro om een videoclip op te nemen. Tijdens het HPC Winterfest ging de videoclip in première. De single deed het goed in de Haagse YouBox Top 5 maar zakt deze week naar nummer 5. Dit weekend presenteerde de band zijn debuutalbum in Paard van Troje.

De Haagse YouBox

De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air

In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag