Festivalkriebels 2015: Winterfestival Sneeuwpop op herhaling Festivalkriebels 2015: Winterfestival Sneeuwpop op herhaling

Tweede editie op zaterdag 24 januari

, Redactie 3voor12 Den Haag

Festivalkriebels 2015: Winterfestival Sneeuwpop op herhaling

Tweede editie op zaterdag 24 januari

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het winterse festival Sneeuwpop in Wateringen gaat op herhaling. Na een goed ontvangen eerste editie vindt op zaterdag 24 januari de tweede editie plaats bij de Hofboerderij in het Hofpark. Het buitenfestival is gratis toegankelijk en gaat om 14.00 uur van start. Op het programma staan voornamelijk lokale bands en de organisatie belooft “echte” sneeuw op het festival. Een groot deel van het programma is inmiddels bekend.

9 januari: De Haagse band ROCKSVILLE maakt stevige rockmuziek en borduurt daarmee voort op bands als Foo Fighters, Kings of Leon en Pearl Jam. De bandleden speelden eerder in bands als Gemstone, Natha Lee, Headlife en Scallywag, dus met ervaring zit het hier wel goed. ROCKSVILLE bracht tot nu toe drie singles uit; ‘Mary’, ‘The fix’ en ‘Enjoy’. Rockcoverband The Ridge bestaat pas sinds 2012 maar was al te zien tijdens Popprijs Westland, Feestweek ’s-Gravenzande, Dijkrock en de viering van tien jaar Westland. Inmiddels wordt er ook druk gewerkt aan eigen materiaal. Brutal Bastards is een stevige rock/metalcoverband waarbij onder andere materiaal van Nirvana, Metallica en Foo Fighters voorbij komt.

22 december: Het Westlandse Harvest Road speelt een mix van southern rock en funk met invloeden uit de traditionele country- en bluesmuziek. Hierdoor zijn zowel invloeden uit de jaren '60 en '70 als van hedendaagse bands hoorbaar. Het vijftal van Harvest Road draagt artiesten als Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, The Rolling Stones, The Doors en Kings of Leon dan ook een warm hart toe. LadiesNight brengt je terug naar de hoogtijdagen van de grunge en 90s rock met covers van Nirvana, Pearl Jam, Rage Against The Machine. Liefhebbers van bands als Fu Manchu, Kyuss en Red Fang kunnen hun hart ophalen bij Rise of the Wood. Tot slot is ook de bluesrockband Unshaved aan het programma toegevoegd.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag