Serious Request: We are the New Cool Collectanten

'We All Benefiet' en Den Haag doet mee!

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Tijdens Serious Request gaat iedere dag één 3FM-jock op bezoek in het Glazen Huis voor een challenge. Die challenge is: zoveel mogelijk geld inzamelen voor jongeren in oorlogs- en conflictgebieden. Roosmarijn Reijmer van 3voor12 Radio is van zaterdagmiddag tot zondagmiddag aan de beurt, dus 3voor12 gaat zaterdagnacht in het nachtleven collecteren onder het motto We All Benefiet. Jij kunt zaterdag in Paard van Troje bij New Cool Collective meehelpen!

Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor de toekomst van miljoenen jongeren in oorlogs- en conflictgebieden. Roosmarijns uitdaging: zoveel mogelijk muziekevenementen tot een benefiet omtoveren in de nacht van zaterdag op zondag. Zo doneert Paradiso de garderobe-opbrengst, wordt er tijdens het Valhalla festival gecollecteerd in de RAI en gaan de Afterpartees crowdsurfend collecteren bij hun publiek.

Den Haag wil natuurlijk niet achterblijven en doet dat in het Paard van Troje! Zaterdag treedt New Cool Collective daar op met hun energieke mix van jazz en soul, funk en afrobeat. Ze gaan het podium op met de Londense Mark Reilly (oprichter en zanger van Matt Bianco). Een bijzondere show gaat het dus hoedanook worden, maar als publiek kun je nu ook een humanitair steentje bijdragen!

We dagen jullie uit om allemaal te komen feestvieren in het Paard zaterdag en daarbij niet te zuunig aan het bier te gaan zodat je flink vaak moet plassen. Bevrijd jezelf dan, met gulle lach, van 'the root of all evil' bij de Serious Request collectebus. Je vindt deze bij de toiletjuffrouwen!

Organiseer jij zelf ook een benefietavond? Of organiseer je toevallig toch al een feestje waar je best een deel van de opbrengst kunt missen voor het goede doel, of wil je een collectebus op de bar of bij de garderobe zetten? Kortom: wil jij ook meedoen aan de challenge van Roosmarijn? Dat kan hier. Elke euro helpt.