Geluid van Loosduinen maakt line up compleet Geluid van Loosduinen maakt line up compleet

Met Gerson Main, Barrelhouse en The Clarks

, Redactie 3voor12 Den Haag

Geluid van Loosduinen maakt line up compleet

Met Gerson Main, Barrelhouse en The Clarks

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Al eerder werden de band Handsome Poets, Dave van der Valk en rapper Mr. Polska bekendgemaakt. Vandaag maakt de organisatie bekend dat ook finalist van De Beste Singer-Songwriter van Nederland Gerson Main, Bluesband Barrelhouse en The Clarks aan de programmering zijn toegevoegd. The Clarks nemen Johnny Kendall mee om het festival compleet te maken. Daarnaast zal het kinderprogramma in Bibliotheek Loosduinen verzorgd worden door WIJS met muziektheatervoorstellingen.

Volgende week maakt organisator HPC het tijdschema bekend en in de aanloop naar het festival zal via de Social media en de website van het festival het programma van de afterparty in het Haagse Popcentrum en de presentator van het festival bekend worden gemaakt.

Programma hoofdpodium het Geluid van Loosduinen:
- The Clarks ft. Johnny Kendall
- Mr. Polska
- Handsome Poets
- Gerson Main
- Dave van der Valk
- Barrelhouse

Het Geluid van Loosduinen vindt plaats op zaterdag 12 september op het Loosduinse Hoofdplein in Den Haag en is gratis toegankelijk. Het festival wordt georganiseerd door het Haags Pop Centrum en het Stadsdeel Loosduinen, en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Den Haag en Bibliotheek Loosduinen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag