Atlantic Attraction wordt FARA Atlantic Attraction wordt FARA

En gaat in oktober voor de tweede keer naar China

, Redactie 3voor12 Den Haag

Atlantic Attraction wordt FARA

En gaat in oktober voor de tweede keer naar China

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Met een nieuw geluid, een nieuw gevoel, nieuwe nummers besluit de Haagse band de naam Atlantic Attraction te vervangen voor FARA. “Een aantal jaar geleden begonnen we met het maken van gitaarmuziek. Dat ligt inmiddels ver achter ons, dus het voelt juist om de naam Atlantic Attraction ook achter ons te laten.”.

Tijdens hun toer door Europa met de band Fiction Plane begin 2015 komen de jongens erachter hoeveel ze veranderd zijn. Na hun eigen tour door China in april hakt de band de knoop door. Een nieuwe band moet een nieuwe naam; FARA.

Met de bekendmaking van de nieuwe naam komt de band naar buiten met het nummer ‘Looking for Answers’. Het nummer is een herschreven versie van oud werk van Atlantic Attraction en staat symbool voor de verandering die binnen de band heeft plaatsgevonden. Begin september zal FARA meer nieuw werk naar buiten brengen.

De komende maanden tourt FARA met de Popronde door Nederland, doet een najaars tour door Duitsland en zal begin oktober vertrekken om nog een Chinese tour te doen.
 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag