Joeri Gordijn nieuwe hoofdredacteur 3voor12 Den Haag en Haagse Popserver Joeri Gordijn nieuwe hoofdredacteur 3voor12 Den Haag en Haagse Popserver

Per 1 juni van start

, Redactie 3voor12 Den Haag

Joeri Gordijn nieuwe hoofdredacteur 3voor12 Den Haag en Haagse Popserver

Per 1 juni van start

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Per 1 juni 2015 zal Joeri Gordijn aantreden als de nieuwe hoofdredacteur van 3voor12 Den Haag en de Haagse Popserver (HPS). Onlangs heeft onze huidige hoofdredacteur Remco van der Ham aangegeven te vertrekken bij 3voor12 Den Haag. Hij was tevens coördinator voor de Haagse Popserver, de meest complete popdatabase van Den Haag.

Het Haags Pop Centrum (HPC) heeft uit een groot aantal kandidaten Joeri Gordijn gekozen. Joeri Gordijn is journalist en presentator bij Stork on Air. Haagse popliefhebbers kennen Joeri wellicht al van de bands als So What en Neighbour Neighbour, waar hij de drummer was. Met deze bands heeft Joeri de afgelopen jaren naam gemaakt in de Haagse popscene. Er waren optredens in binnen en buitenland en een platencontract op zak.  Momenteel speelt Joeri in de band Laura Palmer. Joeri was al te zien als presentator bij 3voor12 Den Haag en is dus een bekende binnen de redactie.
 
Het HPC  is bijzonder blij met de aanstelling van Joeri. “Met Joeri hebben we een bijzonder enthousiaste gepassioneerde popmuziekfanaat binnengehaald. Die ook nog eens een afgeronde journalistieke opleiding op zak heeft. Daarnaast is Joeri al een beetje bekend bij ons, als muzikant en als medepresentator van het Haagse pop radioprogramma Stork On Air. Joeri is een goede bekende in de Haagse popscene met een uitstekend netwerk en een goede staat van dienst. De spreekwoordelijke klik was er meteen. We zijn allemaal super enthousiast.” Per 1 juni 2015 zal Joeri beginnen met zijn nieuwe baan.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag