3voor12 Den Haag Playlist #44

De nieuwste toevoegingen

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Vorige week startte wij de 3voor12 Den Haag Playlist. Een lekker lijstje. Op deze playlist verzamelen we de beste videoclips van bands/acts uit Den Haag en omstreken. Het wordt dus een almaar groeiende lijst: urenlang kijk- en luisterplezier. Elke week zullen wij de nieuwe videoclips uitlichten en toevoegen aan de lijst. De hele week lang kregen we vanuit elke krocht en kier van de stad clips toegestuurd. We hebben een mooie selectie gemaakt en een aantal klassiekers toegevoegd. Extra veel aandacht voor de clip van Petra de Winter ( Chabliz) en Nicko Christiansen ( Livin Blues, Livin' Blues Xperience): een lied over vluchtelingen.

De Haagse Living Blues legende Nicko Christiansen en Petra de Winter (Chabliz) hebben een nieuwe live versie opgenomen van het beroemde lied "Strange Fruit". De Winter heeft een nieuwe tekst gemaakt op het lied, "die heel dicht bij de oorspronkelijke tekst blijft. Het lied gaat over de bootvluchtelingen die voor de oorlog in hun land vluchten." 

Hier nog wat nieuwe toevoegingen:

Er zijn nog veel meer clips toegevoegd deze week: The Suburbs, Hans Vandenburg, PITCH BLOND, Nuclear Family, All Missing Pieces, Johnny's Landing, John Dear Mowing Club.

Disclaimer

Wij zijn er ons volledig van bewust dat deze lijst incompleet is. Zie dit dan ook als een opzetje. We vragen ook dan jullie hulp om deze lijst aan te vullen, stuur je tip naar info@3voor12denhaag.nl