3voor12 Den Haag Luistert

Week #51

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het is ons goud. De liedjes, beats, songs en ballades die geschreven worden in Den Haag. Nu komen er elke week wel nieuwe liedjes uit, soms wat meer en soms minder. Bij ons op de redactie maken wij elke week een afweging en houden een lijstje bij: de beste Haagse liedjes van dit moment. Dat lijstje zetten wij elke week online, voor jullie luisterplezier.

San Holo - Can't Forget You (ft. The Nicholas)

Sander van Dijck, alias San Holo, is een druk baasje. De Zoetermeerse producer heeft het afgelopen jaar enorme stappen gezet. Hij tourt tegenwoordig de hele wereld over en runt daarnaast ook nog eens zijn eigen label Bitbird. Tussen de bedrijven door vindt hij ook nog de tijd om nieuwe muziek te maken: op 27 bracht het grote Spinnin' Records San Holo's nieuwe single 'Cant Forget You' uit, dat afgelopen weekend werd voorzien van een videoclip door de bekende regisseur Teemong.

The Indien - Don't Hurt Me Now

Ook The Indien is lekker bezig. 'Don't Hurt Me Now' wordt naast 'The One' momenteel in de spreekwoordelijke schijnwerper gezet door de officiële Spotify Spotlight 2016-lijst, vol met artiesten die het volgens Spotify in 2016 gaan maken. Dat wisten wij natuurlijk allang. 'Don't Hurt Me Now' is afkomstig van The Indiens nieuwe EP 'Hiatus', die 3 december werd uitgebracht. Momenteel is de band op clubtour door Nederland: op 27 december wordt die tour afgesloten in hometown Den Haag, in het Paard van Troje.

Woof! Woof! Ridicule - We Are Young

Net teruggekomen van een tour in Duitsland stond Woof! Woof! Ridicule afgelopen vrijdag alweer op het New Waves-festival in Scheveningen. Op 1 december bracht de band nieuwe single 'We Are Young' uit, voorzien van een videoclip met sfeerbeelden waar je U tegen zegt. 'We Are Young' is afkomstig van debuutalbum 'Run Faster', dat eerder dit jaar werd uitgebracht.