3voor12 Den Haag Luistert 3voor12 Den Haag Luistert

Week #46

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag Luistert

Week #46

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het is ons goud. De liedjes, beats, songs en ballades die geschreven worden in Den Haag. Nu komt er elke week wel wat nieuws uit, soms wat meer en soms minder. Op de redactie maken wij vanaf nu elke week een afweging en houden een lijstje bij: de beste Haagse liedjes van dit moment. Dat lijstje zetten wij dan weer online, voor jullie luisterplezier. Met deze week drie nieuwe toevoegingen: Pat Smith, Tarzan's My Daddy en Valerie Branoux.

Tarzan's My Daddy - Deal With It

Stonden afgelopen weekend op Club 3voor12 Den Haag, samen met Moon Tapes en The Great Communicators (die al in de lijst staan. Het duo speelde het Paardcafé plat. De EP die dit jaar uitkwam is minstens zo energiek als het livespel van de dames. Daarom hebben we hij hem op redactie op repeat staan. Bekijk hier de foto's van de 42ste editie van Club 3voor12 Den Haag, de filmpjes verschijnen binnenkort. 

Pat Smith - The Pirate

We werden helemaal gek gemaakt met kleine stukjes van dit lied, teasen noemen ze dat. Maar nu is hij daar eindelijk, de nieuwe single van Pat Smit: The Pirate. De versie is wat rustiger dan we live gewend zijn, maar het blijf een waar feestje. Vanaf 10 december gaat Pat Smith op tour door het land, hij doet dan onder andere de Tivoli, Patronaat en Hedon aan. Voorlopig staat hij op onze playlist!

Valerie Branoux - Wait and Follow

Deze single kwam ook al maanden terug uit, maar is terug te vinden in de nieuwe Best of Acoustic playlist van Stork on Air. Het radioprogramma heeft zojuist – en in het kader van het dertig jarig bestaan van het Haagse Pop Centrum – een lijst op Soundcloud gezet met akoestische liedjes die bands live in de studio gespeeld hebben. En het is een kleine schatkist kunnen we vertelle. Bekijk (en beluister) de lijst hier

Elke week zullen er drie liedjes toegevoegd worden en weer drie liedjes van de lijst verdwijnen. Het gaat om nieuwe liedjes, maar ook songs die om wat voor reden dan ook weer aandacht verdienen (Club 3voor12 Den Haag-kandidaten bijvoorbeeld). De lijst houden we bij op Spotify omdat dit op dit moment voor ons de beste optie is. Wil jij met je bandje op Spotify komen? Dat gaat makkelijker dan je denkt via Songflow. De liedjes worden aangedragen vanuit de redactie en gezamenlijk wordt besloten welke songs op de lijst komen. 

Abonneren op de lijst is nog makkelijker. 

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag