3voor12 Den Haag Luistert 3voor12 Den Haag Luistert

Week #45

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag Luistert

Week #45

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het is ons goud. De liedjes, beats, songs en ballades die geschreven worden in Den Haag. Nu komt er elke week wel wat nieuws uit, soms wat meer en soms minder. Op de redactie maken wij vanaf nu elke week een afweging en houden een lijstje bij: de beste Haagse liedjes van dit moment. Dat lijstje zetten wij dan weer online, voor jullie luisterplezier. Met deze week drie nieuwe toevoegingen: The Cavern, Organisms en Noblesse.

The Cavern - The Lighthouse

We hadden een primeur en kregen het liedje niet meer uit onze kop. Het mag duidelijk zijn; Nederland is een nieuwe rocksensatie rijker. Hoewel vernoemd naar de club in Liverpool waar The Beatles in de jaren zestig hun zegetocht begonnen, putten de drie Haagse muzikanten niet alleen uit de Britse gitaartraditie. The Cavern is dit jaar geselecteerd voor de Popronde en heeft er al enkele goed ontvangen shows in o.a. Arnhem en Leeuwarden opzitten. Op 7 en 13 november speelt de band nog in respectievelijk Rotterdam en Alkmaar.

Organisms - Dat was het ook een nacht

Stond al in de lijst maar verdienen toch wat mee aandacht: we lopen een beetje vooruit op de feiten, maar aankomende vrijdag is het eindelijk tijd voor de vinyl release van Dag Nacht. De plaat zelf kwam al begin juli uit, maar liefhebbers van het zwarte goud kunnen nu pas genieten van de Nederlandstalige plaat van Organisms. De band speelt vrijdag in Roodkapje te Rotterdam om de release te vieren 

Noblesse - Massive Experience

De band Noblesse bestaat sinds deze maand al tien jaar. Dat werd groots gevierd in het Korzo Theater, met een jubileum show. In september kwam de single Massive Experience al uit maar het liedje is sindsien niet uit onze kop geweest. Ook is het nummer toegevoegd aan de Best Of Music City The Hague - playlist die komende dag uit gaat komen. 

Elke week zullen er drie liedjes toegevoegd worden en weer drie liedjes van de lijst verdwijnen. Het gaat om nieuwe liedjes, maar ook songs die om wat voor reden dan ook weer aandacht verdienen (Club 3voor12 Den Haag-kandidaten bijvoorbeeld). De lijst houden we bij op Spotify omdat dit op dit moment voor ons de beste optie is. Wil jij met je bandje op Spotify komen? Dat gaat makkelijker dan je denkt via Songflow. De liedjes worden aangedragen vanuit de redactie en gezamenlijk wordt besloten welke songs op de lijst komen. 

Abonneren op de lijst is nog makkelijker. 

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag