3voor12 Den Haag zoekt nieuwe redactieleden

Schrijf, recenseer, interview, redigeer, film, bekritiseer, denk of adoreer met ons mee!

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het Haagse muziekplatform 3voor12 Den Haag zoekt versterking! Er wordt gezocht naar recensenten, interviewers, fotografen, eindredacteuren, presentatoren, editors en cameramensen. Ervaring is een pré maar zeker geen must. Wat vragen we wel? Een enorme ontembare passie voor muziek of journalistiek!

Als best bezochte lokaalsite van VPRO’s landelijke muziekplatform 3voor12 zijn we continu op zoek naar nieuw schrijf-, film- en fotografie- en eindredactietalent. Ben je gemotiveerd om je passie voor muziek met anderen te delen, dan ben je bij 3voor12 Den Haag aan het goede adres. Een team van gedreven vrijwilligers laat je dagelijks via reportages, interviews, recensies, video’s en nieuwsberichten zien wat er in Den Haag en omstreken op muziekgebied gebeurt. Bovendien is 3voor12 Den Haag om journalistieke werkervaring op te doen en een netwerk op te bouwen.
 
Wat moet ik doen dan?
Meewerken aan 3voor12 Den Haag is in alle gevallen op vrijwillige basis, maar niet geheel vrijblijvend. We verwachten van onze teamleden dat ze zich met enige regelmaat voor de site inzetten. Maar daar staan dan zoveel concerten tegenover als je maar fotograferen of recenseren kan. Niet alleen doe je heel veel praktische ervaring op, maar je ontmoet ook nog eens mede-muziekgekken en (internationale) artiesten die Den Haag aandoen en in de rij staan om door je geïnterviewd of gefotografeerd te worden.
 
Ja, ik wil! Wat nu?
Leuk dat je het team van 3voor12 Den Haag wilt komen versterken! Denk je het team te kunnen versterken met je scherpe pen, oogverblindende foto's, presentatietalent of kritische eindredactietechnieken en wil je tegelijkertijd ervaring opdoen bij de best gelezen muzieksite van Zuid-Holland, vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in.