Tess et les Moutons Magnifiques en de hoogtepunten van 2013 in Stork On Air

Vrijdag 27 december van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is de laatste Stork uitzending van 2013 en wordt er teruggeblikt op het afgelopen jaar. Tess et les Moutons Magnifiques zal de uitzending van een feestelijk Frans tintje voorzien.

Deze week in de uitzending
Morgenavond is de band Tess et les Moutons Magnifiques te gast. Het vijftal is geïnspireerd door grote chansonartiesten als Charles Aznavour, Jacques Brel en Charles Trénet en weet op te vallen met een gevarieerd repertoire, een veelzijdige instrumentenbeheersing en een flinke dosis enthousiasme. Tess et les Moutons Magnifiques zal morgenavond een klein stukje Parijs naar Den Haag FM brengen en muzikaal van zich laten horen.

Stork On Air belt morgenavond ook met verschillende bekende koppen uit de regio, die het afgelopen jaar veel in de publiciteit hebben gestaan. De Storkers praten met de prominenten over hun hoogtepunten van 2013 en waar ze naar uitkijken in 2014. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Jaco van der Waal.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.