Jara en Vuigtuig in Stork On Air

Vrijdag 20 december van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is Jara, de 3voor12 Den Haag selecteert act van december, te gast en belt Stork On Air met Bart Lybeert, gitarist van Vuigtuig, over hun finaleplek in de Nekka-Wedstrijd.

Deze week in de uitzending
Morgenavond is Jara te gast. Jara maakt, samen met haar bandleden, verhalende folkpopliedjes met jazzinvloeden en bracht afgelopen maand haar EP 'Sky Collector' uit. In een afgeladen HOOP wist de band te overtuigen met een set vol dromerige, persoonlijke songs. Nu is Jara de 3voor12 Den Haag selecteert act van december en komt de band langs bij Stork On Air. Jara zal niet alleen praten over de toekomstplannen en inspiratiebronnen, maar ook een nummer ten gehore brengen. 

Stork On Air belt morgenavond ook met Bart Lybeert, gitarist van Vuigtuig. Deze week werd namelijk bekend dat de groep in de finale staat van de Nekka-wedstrijd 2013, de zoektocht naar het beste nieuwe Nederlandstalige talent uit Vlaanderen en Nederland. De finale is 8 februari in Antwerpen. De uitzending wordt gepresenteerd door Julie Hauber en Maureen Al.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.