The Midnight Fence Malfunction en Drunktank in Stork On Air

Vrijdag 13 december van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is de Haagse band The Midnight Fence Malfunction te gast en belt Stork On Air met Raymond Drenth, drummer van Drunktank, over het tienjarig jubileum van de punkband.

Deze week in de uitzending
Morgenavond is The Midnight Fence Malfunction te gast. De band maakt funkmuziek met een rauw, experimenteel randje. Het vijftal is sinds begin 2012 bij elkaar en weet on stage het publiek te verblijden met een dansbare set waar een mix van verschillende stijlen samenkomen. The Midnight Fence Malfunction won afgelopen maand nog de Westbest bandwedstrijd en komt nu langs bij Stork On Air. De band zal een akoestisch nummer laten horen en praten over de toekomstplannen en de inspiratiebronnen.

Stork On Air belt morgenavond ook met de drummer van Drunktank, Raymond Drenth. De groep bestaat tien jaar en viert dit vrijdagavond met een bijzonder optreden in de Supermarkt. De groep staat met oudgedienden op het podium en speelt hits van vroeger en nu. De uitzending wordt gepresenteerd door Maureen Al en Vico Sneep.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.