White-Lash en State-X New Forms in Stork On Air

Vrijdag 6 december van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is het Haagse viertal White-Lash te gast en belt Stork On Air met Gideon Rozendaal over State-X New Forms.

Deze week in de uitzending
Morgenavond is White-Lash te gast. De alternatieve rockband haalt onder meer inspiratie uit de hardrock-, poprock- en punkwereld en beschrijft de eigen muziek als alternatieve rock. Niet alleen wordt morgenavond duidelijk welke bands deze vier jongens inspireren, de groep zal ook een voorproefje geven van haar eigen materiaal. White-Lash is namelijk woensdag 18 december te zien tijdens de Versafdeling in de SuperMarkt, maar eerst dus te gast bij Stork!


Stork On Air belt morgenavond ook met Gideon Rozendaal, programmeur van State-X New Forms. Het festival vindt vrijdag 13 en zaterdag 14 december plaats in Paard van Troje en biedt een programma met een breed aanbod aan acts op underground- en experimenteel muziekgebied. Niet alleen internationale namen als Patrick Wolf en Biosphere staan op het programma, ook acts uit de regio zoals Bombay Show Pig, Deadcrow en Daylight Dodger zijn te zien op State-X New Forms. De uitzending wordt gepresenteerd door Glenn Walsh en Patrick de Lange.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.