Winnen: vrijkaarten Pretty & Nice

Donderdag 31 oktober in Paard van Troje

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De vierkoppige popband uit Boston, Amerika Pretty & Nice doet aanstaande donderdag 31 oktober Den Haag aan. De band lijkt de liedjes op een surfplank onder de brandende zon te schrijven, met een strandfeest als vooruitzicht. De vrolijke upbeat popliedjes herbergen invloeden van Talking Heads, Elvis Costello en The Kinks. De band treedt op in Paard van Troje en 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg.

Onder andere Pitchfork, AV Club en MTV Hive spraken hun bewondering uit over de met positiviteit overladen pop van Pretty & Nice, die rechtstreeks door de new wave uit de seventies geïnspireerd lijkt. Hun ervaringen op het bekende Amerikaanse South By South West (SXSW) festival werden door regisseurs Daniel Danger en Scout Shannon vastgelegd en samen gebracht in de muziekvideo voor het nieuwe nummer ‘Q_Q’: de eerste single van het album. Ook de recensies zijn lovend, bijvoorbeeld van Muzine: “De fijnste zomerplaat van dit jaar komt uit Boston. Dit is zo'n plaat die onmogelijk stilzittend beluisterd kan worden en die onvermijdelijk een lach op het gezicht tovert.” Het voorprogramma wordt verzorgd door Marty Graveyard & The Working Men.

Gratis naar Pretty & Nice?
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor het optreden van Pretty & Nice in Paard van Troje. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: hoe heet het derde album van Pretty & Nice dat dit jaar uitkwam? Vul uiterlijk donderdag 31 oktober om 16.00 uur onderstaand formulier in om kans te maken op de vrijkaarten.
 
Pretty & Nice
Donderdag 31 oktober @ Paard van Troje
Aanvang: 20.00 uur / Entree: 10 euro