Concert Anouk in GelreDome afgelast

Haagse zangeres kampt met stemproblemen

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het Symphonica in Rosso concert dat Anouk woensdag 16 oktober zou geven in de GelreDome in Arnhem gaat niet door. De zangeres kampt met stemproblemen en heeft het concert afgelast. In totaal staan er drie concerten gepland in de GelreDome. Behalve woensdagavond staan ook vrijdag- en zondagavond in de planning. Of deze concerten door kunnen gaan is nog niet duidelijk.

Organisator Live Nation laat weten dat Anouk er alles aan zal doen om die shows door te laten gaan. "De show van vanavond zal vrijwel zeker volgende week ingehaald worden, we laten zo snel mogelijk weten wat de vervangende datum wordt. Kaartkopers ontvangen een mail van onze ticketingpartner met instructies wat te doen als je verhinderd bent", aldus Live Nation.

Anouk reageert op haar Facebook-pagina op het afgelasten van het concert: "Sorry! Ik vind het echt verschrikkelijk dat ik de show van vanavond zo kort van te voren heb moeten afzeggen. Ik heb dat nog nooit eerder gedaan, maar het gaat gewoon niet. Tot het laatste moment heb ik gehoopt dat het wel door kon gaan. Wat voel ik me kut en verdrietig."