Vanavond: de Versafdeling met The Nudes, Kelly Wants To Fly en White-Lash

Editie #25 in de SuperMarkt

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het tweede seizoen van de Versafdeling is in volle gang en ook vanavond, woensdag 9 januari, is er weer een nieuwe editie. Tijdens deze twee keer per maand georganiseerde avond presenteren de SuperMarkt en 3voor12 Den Haag gezamenlijk nieuw en minder nieuw talent uit de regio. De SuperMarkt programmeert hierbij steeds twee acts, de derde wordt door 3voor12 Den Haag uitgekozen. Tijdens deze editie staan The Nudes, Kelly Wants To Fly en White-Lash op het programma.

21.15-21.45 uur The Nudes
Augustus 2012 begon het avontuur voor de bandleden van The Nudes. Met een nieuwe studie aan de Herman Brood Popacademie (HBA) in Utrecht kregen ze een opdracht om twee nummers te schrijven en deze vervolgens te presenteren in de Tivoli in Utrecht. Zonder enig idee te hebben welke kant het op zou gaan, ontstonden er twee nummers met een dikke groove. De toon was gezet, de magie was er zeker en sindsdien bouwen ze aan nieuwe nummers om elke keer met iets nieuws en iets beters te komen.
 
22.00-22.30 uur Kelly Wants To Fly
De band Kelly Wants To Fly is geformeerd om zangeres/gitariste Kelly. Zij deed ervaring op in verschillende bands, maar kon nergens haar eigen muzikale ideeën kwijt. Dit veranderde toen haar singer-songwriter muziek een nieuwe dimensie kreeg door de toevoeging van de drie andere bandleden. De veelzijdige gitarist Thom en de vlijmscherpe ritmetandem, bestaande uit bassist Querido en drummer Jasper, voegen hun eigen invloeden als blues en rock toe, wat resulteert in een heel eigen geluid.
 
22.45-23.15 uur White-Lash
De alternatieve rockband White-Lash haalt inspiratie uit hardrock, poprock, punk en balladrock. Met deze verschillende genres maken ze er graag een kleurrijk feestje van waarbij ze alles geven om het publiek te vermaken. 
 
Versafdeling #25
Woensdag 9 januari @ SuperMarkt
Aanvang: 21.00 uur / entree gratis