Vacature: 3voor12 Den Haag zoekt publiciteitscoördinator

Help jij 3voor12 Den Haag naar de volgende stap?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

3voor12 Den Haag is de eerste, best bezochte en meest actieve lokale 3voor12 van Nederland. Daar zijn we uiteraard erg trots op, maar dat betekent niet dat we stil zitten. Behalve de website vol interviews, nieuws, recensies en verslagen van alles wat er in Den Haag op muziekgebied te beleven valt, organiseren we Club 3voor12 Den Haag en samen met de SuperMarkt de Versafdeling. Daarnaast werken we mee aan het wekelijkse radioprogramma Stork On Air en zijn we met ons kersverse videoteam wekelijks te zien op Den Haag TV. Om dit alles nog verder uit te bouwen en te verbeteren zijn we op zoek naar een publiciteitscoördinator.

3voor12 Den Haag is per direct op zoek naar een publiciteitscoördinator (m/v) die zich graag op vrijwillige basis parttime wil inzetten voor de Haagse afdeling van 3voor12. Je belangrijkste taak is het, samen met de kernredactie, ontwikkelen van een pr-beleid voor 3voor12 Den Haag. Hieronder vallen bijvoorbeeld het laten maken en verspreiden van pr-materiaal, het promotie maken voorafgaand aan en tijdens evenementen, het bedenken en tot uitvoer brengen van promotionele acties en het inzetten van de diverse sociale media. De publiciteitscoördinator wordt tevens onderdeel van de kernredactie van 3voor12 Den Haag. Als kernredactielid neem je deel aan de maandelijkse vergadering.
 
Wij vragen:
- enthousiasme, tijd en energie
- een creatieve, pro-actieve houding
- sterke communicatieve vaardigheden
- (enige) kennis van de Haagse muziekscene
- kennis van sociale media
- flexibele inzetbaarheid
 
Wij bieden:
- een kans om je talent te laten zien en te ontwikkelen
- een jong en enthousiast team waarin veel plaats is voor eigen inbreng
- de kans om een netwerk op te bouwen in de muzikale sector
 
Is deze functie echt iets voor jou? Aarzel niet en stuur uiterlijk 30 januari een e-mail met je cv en motivatie naar de redactie van 3voor12 Den Haag op redactie@3voor12denhaag.nl.