Haagse YouBox Top 5 (week 5)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Jana - 'To All'
De jonge singer-songwriter Jana uit Delft presenteerde eind vorig jaar haar eerste EP 'To All' in het inmiddels gesloten Speakers. Het is een van de meest recente albums in de Haagse YouBox, en na de zeer lovende recensie kwam de EP meteen binnen op nummer 1 in de Haagse YouBox Top 5 waar het album nu al voor de vijfde achtereenvolgende week stevig blijft staan.

2. Trenchcoat - 'Balloons At Your Funeral'
Wie onlangs ook kon rekenen op een recensie op 3voor12 Den Haag is de band Trenchcoat. De band uit Leiden brachten eind 2012 hun tweede plaat uit. Bekijk hier het verslag van de CD-presentatie. Het album komt deze week nieuw binnen op de tweede positie in de Haagse YouBox Top 5. 

3. Villeneuf - 'Great Waste Of Time'
De Leids/Amsterdamse band Villeneuf was onlangs te zien in het programma De Wereld Draait Door. Het album 'Great Waste Of Time' blijft deze week staan op de derde plek in de Haagse YouBox Top 5. Lees hier ook de recensie van het album.

4. Cult of the Secret Samurai - 'Sodom'
De band Cult of the Secret Samurai, 3voor12 Den Haag Selecteert act van november 2012, heeft een eerste videoclip uitgebracht bij het nummer ‘Sodom’. De videoclip is gemaakt door Gijs Dierselhuis en is hier te bekijken. De videoclip komt nieuw binnen op de vierde plaats.

5. Soul Sister Dance Revolution - 'Live @ Haagse Pop Week 2012'                      De heren van Soul Sister Dance Revolution hebben onlangs hun videoclip van het nummer 'Hearts' uitgebracht. De live registratie van het optreden van zusters tijdens de Haagse Pop Week 2012 daalt deze week een plekje in de Haagse YouBox Top 5. In de registratie zijn onder andere de singles 'Hold the line' en 'Hearts' te horen.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Coral Springs - 'Greetings From Coral Springs'
- Villeneuf - 'Great Waste Of Time'
- Jana - 'To All'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- F - 'Future plans'
- RIVE - 'Hip hop junkies'
- Weissmuller - 'Endlessly fall'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.