Haagse YouBox Top 5 (week 38)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Soul Sister Dance Revolution - 'Hearts'
Vorige week kwam het nummer weer terug in de Haagse YouBox Top 5 en meteen weer op nummer één; 'Hearts' van Soul Sister Dance Revolution. Het is de tweede single van het album 'Playground Kids' en kwam in januari uit. Afgelopen weekend was de band te zien op Appelpop in Tiel. Deze week blijft het nummer op de hoogste positie staan.

2. Vince Irie (Offshore) - 'Ik wil jou'
De nieuwe single van Offshore, 'Ik wil jou', werd vorige week uitgebracht, onder de naam van zanger Vince Irie. De Haagse zanger was toen ook te zien tijdens The Blind Auditions van The Voice of Holland, waarbij hij door ging naar het team van Ali B. Afgelopen weekend was Offshore nog te zien op Club 3voor12 Den Haag in het Paardcafé af. 'Ik wil jou' staat ook deze week op nummer 2.

3. The Light Parade - 'I still care'
Onlangs werd bekend dat de Haagse formatie The Light Parade ermee op houdt. Als afsscheid bracht de 3voor12 Den Haag Selecteert act nog wel een nieuwe single en videoclip uit. 'I still care' komt deze week nieuwe binnen op nummer 3 in de Haagse YouBox Top 5.

De Haagse hiphopformatie Kern Koppen presenteerde onlangs de tweede single en bijbehorende videoclip van 'De Vier Seizoenen van Kern Koppen'. 'Vliegen zonder vleugels' is afkomstig van de EP 'Zomer Fruit' die vrijdag 30 augustus werd gepresenteerd in Paard van Troje. De videoclip kwam vorige week weer terug in de Haagse YouBox Top 5, op nummer 4, en blijft daar deze week staan.
 

5. Anouk - 'Wigger'
Ineens was daar vorige week de nieuwe single van Anouk. 'Wigger' werd meteen gebombardeerd tot 3FM Megahit. Bovendien komt de single deze week binnen op nummer 16 in de Single Top 100. In de Haagse YouBox Top 5 staat de Haagse zangeres op nummer 5.

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.