Haagse YouBox Top 5 (week 37)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

2. Vince Irie (Offshore) - 'Ik wil jou'
De nieuwe single van Offshore, 'Ik wil jou' werd afgelopen weekend uitgebracht, onder de naam van zanger Vince Irie. De Haagse zanger was vorige week te zien tijdens The Blind Auditions van The Voice of Holland, waarbij hij door ging naar het team van Ali B. Aanstaande zaterdag 14 september sluit Offshore Club 3voor12 Den Haag in het Paardcafé af. 'Ik wil jou' staat deze week op nummer 2.

3. Olax feat. Mullet - 'De atheïst'
De Haagse singer-songwriter Olax presenteert op zaterdag 21 september zijn nieuwe EP 'God', waarop hij de samenwerking aan is gegaan met de Haagse metalband Mullet. Op de EP zijn een aantal oude nummers van Olax in een nieuw jasje gestoken. Eén daarvan is 'De atheïst', waarvan nu ook een videoclip uit is. Deze week blijft de clip wederom staan op de derde plek.

De Haagse hiphopformatie Kern Koppen presenteerde onlangs de tweede single en bijbehorende videoclip van 'De Vier Seizoenen van Kern Koppen'. 'Vliegen zonder vleugels' is afkomstig van de EP 'Zomer Fruit' die vrijdag 30 augustus werd gepresenteerd in Paard van Troje. De videoclip komt deze week weer terug in de Haagse YouBox Top 5, op nummer 4.
 

5. Nancy Brick - 'Nancy Brick'
Ook nieuw binnen gekomen in de Haagse YouBox Top 5 is Nancy Brick met de gelijknamige single. Het singer-songwriter duo, bestaande uit zangeres Rieneke Batelaan en gitarist Ron Valeri, bracht eind vorig jaar zijn debuutalbum uit. Aanstaande zaterdag 14 september is het duo te zien op Club 3voor12 Den Haag in het Paardcafé.

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.