Vanavond de Versafdeling met Project Bongo Vanavond de Versafdeling met Project Bongo

Met ook Magnavox Radio, Audiodaycare en Capgras in de SuperMarkt

, Redactie 3voor12 Den Haag

Vanavond de Versafdeling met Project Bongo

Met ook Magnavox Radio, Audiodaycare en Capgras in de SuperMarkt

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het derde seizoen van 3voor12 Den Haag Selecteert is van start en vanavond, woensdag 25 september, is er weer een nieuwe editie van de Versafdeling met de 3voor12 Den Haag Selecteert act van deze maand; Project Bongo. Tijdens deze twee keer per maand georganiseerde avond presenteren de SuperMarkt en 3voor12 Den Haag gezamenlijk nieuw en minder nieuw talent uit de regio. Tijdens deze editie staan behalve Project Bongo ook Magnavox Radio, Audiodaycare en Capgras op het programma.

21.15-21.45 uur Magnavox Radio
Magnavox Radio maakt energieke muziek met elementen uit de new wave, indie en rock en combineert daarbij een 80's geluid met een eigentijdse sound. Denk aan bands als The Killers, U2 en MuteMath. In 2011 zijn in eigen beheer enkele demo's opgenomen waarna in 2013 de EP ‘Made To Fly’ is uitgekomen. De single ‘Treasure Chest’ heeft onder andere airplay gekregen op 3FM.
 
22.00-22.30 uur Audiodaycare
Energieke rock met dynamische overgangen en tweestemmige zang drijvend op een stevige ritmesectie. Met een nieuwe drummer is de band klaar voor de volgende stappen. De Haags/Delftse band werd in 2009 geformeerd en heeft inmiddels ruim 50 optredens (o.a. Westerpop, Plein Open, Aangeschoten Wild) twee buitenlandse tours en de release van de EP ‘Evolver’ op hun naam staan.
 
22.45-23.15 uur Capgras
Capgras is een grimmpopband die zoekt naar vervreemding met "dynamiek" als kernbegrip. Sfeervolle muziek, afgewisseld met scheurende gitaren en elektronische klanken. Capgras kwam in 2011 tot haar huidige vorm met bands als Radiohead en Massive Attack als muzikale invloeden. Ook wordt de band regelmatig geassocieerd met Portishead.
 
23.30-00.00 uur Project Bongo
De deels Haagse formatie Project Bongo ontstaat op de Herman Brood Academie in Utrecht. De band, bestaande uit Arthur Stoker, Jonathan Maridjan, Jorik Ottes, Cornel Sier en Thom Heusinkveld, heeft een voorliefde voor indiepop met ijzersterke hooks. Denk hierbij aan acts als MGMT en Two Door Cinema Club. Project Bongo won de Kei van Amersfoort, was te horen op 3FM en stond eerder al op Club 3voor12 Den Haag. Met het nummer ‘Noelle’ wist de band de 30e plaats in de Haagse Honderd te behalen.
 
De Versafdeling
Met Project Bongo, Magnavox Radio, Audiodaycare en Capgras
Woensdag 25 september @ SuperMarkt
Aanvang: 21.00 uur / gratis entree
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag