DJ's, bands en drie verschillende zalen tijdens het Boulevard NYE festival

Redactie 3VOOR12/Breda ,

Keuze genoeg met oud en nieuw, maar in Breda is er één feest dat er met kop en schouders uitspringt: Het Boulevard NYE Festival met drie verschillende podia en een zeer breed aanbod. Zowel rock-, dance- als hiphopliefhebbers komen aan hun trekken en tezamen zal er een avontuurlijke clash ontstaan waarbij een flinke dosis euforie vrijkomt.

In het theater presenteert 3VOOR12/Breda vier diverse bands. Te beginnen met de hiphop van Van Kwaad Tot Erger. Wanneer deze zeskoppige formatie aantreedt, breekt de bom los: vlijmscherpe rhymes, rauwe beats en een energieke show zorgen gegarandeerd voor een ongeremd feest. Daarna spelen de mannen van The Exploding Shetland Ponies. Deze Bredase band heeft zich de afgelopen jaren meer dan eens bewezen als een strak geoliede rockband met een pakkende opbouw, melodieuze zang, bezwerende gitaren, stuwende baslijnen en opzwepende drums. Ook MindPark uit Eindhoven beschikt over groot talent en combineert pop, rock, en alternative op een eigenzinnig wijze die je in hogere sferen brengt. Dan barst de denkbeeldige hel los met Tank 86: de instrumentale stonerrock van deze retestrakke, vurige en ervaren band.

Tegelijkertijd gaat het er in de Anticlub Stage er heel anders aan toe. Dit is het terrein van de beste techno, electro, minimal en classics verzorgd door Alexis Tyrel, Noes, Zaxxon, MBC en Burgermeister B. Anticlub heeft zich de afgelopen jaren sterk gemaakt als een uitdagend concept waar dancemuziek van een hoog niveau gecombineerd wordt met het ware undergroundgevoel. De beste platen van het afgelopen jaar zullen gecombineerd worden met tijdloze klassiekers uit de Anticlub historie.  De visuals van VJ Scally zorgen samen met de licht- en laserhow voor een totaalervaring op de dansvloer.

In het Sex Na Schooltijd café kun je lekker dansen, flirten en chillen op de eclectische muziek van Don Juanton, Viezerik en Papa Doc in de sfeer die je van Sex Na Schooltijd gewend bent. Al zeker twee jaar is Sex Na Schooltijd elke donderdag een gevestigde naam in het Bredase uitgaansleven en daarom een onmisbaar element voor dit oud en nieuw festival.

Kaarten á 15 € zijn te koop bij De Boulevard, Tunes Ville, Bonk en Suds. Kaartverkoop aan de deur: 20 € Café open: 22.00 uur, zalen open: 00.15 uur. Sluit 6.00 uur.