#ADE13: Club 3voor12amsterdam terug van weg geweest

FilosofischeStilte, Liar, Akkachar & Guerilla Speakerz trappen af op nieuwe ADE locatie BAUT

Tekst: Anne Caroline Slump | Foto's: Lara E. Tompa ,

Daar sta je dan. Lang geleden begonnen als bandjes avond en ineens in een volledig nieuw jasje als clubavond op Amsterdam Dance Event. Club 3voor12 Amsterdam stond in bovenBAUT gisteravond. En dan ook nog met een line up waar we blij van worden. Het voelt bijna raar om verslag te doen van je eigen feestje maar omdat we d'r zo trots op zijn gaan we het toch gewoon doen.

Nou ja zeg. Nog geen maand geleden ging de telefoon. Of we een feestje wilden geven bij bovenBAUT tijdens Amsterdam Dance Event. Boiler Room zou er vier dagen lang uitzenden van 14.00 tot 23.00 en of wij de nacht wilden programmeren. Een tikkeltje kort dag gezien de meeste organisaties hun programmering al weken geleden bekend hadden gemaakt en de strijd, wie de meeste bezoekers trekt, al lang en breed begonnen was. Eigenwijs als wij zijn namen wij die uitdaging aan. Ieder ruimdenkend mens snapt daarom ook dat je tegen zo'n aanbod als dit geen nee zegt. Gaan met die banaan, en vol mee in de ADE gekte. En zo geschiedde.

Kleine stress momentjes hoor! Krijg je je line up wel voor elkaar? Past de programmering bij 3voor12? En omgekeerd? Lukt het uberhaubt om de zaal vol te krijgen met al die grote jongens elders in de programmering? 

Met zweethanden stappen we dan ook BAUT binnen. Boiler Room is nog in volle gang want Luciano is hier de man van de avond. Je kunt zeggen wat je wilt maar het blijft toch iets bijzonders: Boiler Room. Want wees eerlijk, wie wil er nou niet ongegeneerd direct naast zijn of haar aller grootste held in beeld gaan staan, al is het alleen maar om die fifteen minutes of fame te pakken? Juist! Wij ruiken een nominatie voor 'Boiler Room's Best Moments'.
(voor de mensen die dit niet kennen: Boiler Room's Best Moments)

Anyway...

Wat kunnen we je vertellen over het feestje zelf? Tsja, dat je d'r bij had moeten zijn natuurlijk! Donkere beats van FilosofischeStilte, opzwepende future bass van Liar, uurtje les van heer en meester Akkachar en een rondreis door de onbetwiste smaak van Guerilla Speakerz. Dat is wat je gemist hebt.

Gelukkig hebben we de de foto's nog!