#ADE13: Club 3voor12 Amsterdam @ADE

Livenacht op debuutlocatie BAUT pal naast Trouw

Redactie ,

Met gepaste trots presenteert 3voor12 Amsterdam haar eigen avond tijdens Amsterdam Dance Event. In samenwerking met Baut hebben we ons de afgelopen week in het zweet gewerkt om een mooie line up samen te stellen van onze favoriete dj/producers van dit moment. Op woensdag 16 oktober a.s. van 23.00 tot 05.00 uur kun je komen genieten van niemand minder dan FilosofischeStilte, Liar, Akkachar, Guerilla Speakerz & Presk.

Check het Facebook event voor meer info en updates! Entree is GRATIS! LET OP: er kunnen max 150/200 man naar binnen dus wees op tijd. VOL = VOL

Wil je er zeker van zijn dat je binnen komt? Stuur even een mailtje naar 3voor12adam@gmail.com met je naam, achternaam + met hoeveel mensen je wilt komen, dan sturen we je toegangskaarten.

LINE-UP

FilosofischeStilte
FilosofischeStilte, ook wel bekend als Luuk Graham, is een jonge beatmaker uit Den Haag. Met een flink aantal EP's uitgebracht bij verschillende nationale en internationale labels zjn we trots dat hij er bij is. Luister onder aan de pagina naar laatst uitgebrachte EP.

Liar
Deze Roemeense future bass producer staat dit jaar drie keer op ADE maar trapt af bij ons. Niet de minste aangezien hij al remixes deed voor the XX & 1975. Luister naar een van zijn tracks op Soundcloud. Het volledige album is nog te vinden op de Luisterpaal.

Akkachar
Wie kent hem ondertussen niet? DJ/ producer Akkachar, a.k.a. Chafik Chennouf a.k.a. opperbaas van het label Rwina Records. Het label waar onder andere Starky & Jameszoo werk uitbrachten.

Guerilla Speakerz
Ze sloten dit jaar de BRAVO af op Lowlands. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Guerilla Speakerz. Dikke vette grime, bass, juke, techno, garage & hiphop om je oren.

Presk
Ook geen vreemde in de bass scene is Presk. Hij zoekt als geen ander de randjes op van de house, garage, UK funky en techno zonder warmte en bezieling te verliezen. We kunnen niks anders zeggen dan dat we echt uitgelaten blij zijn dat hij er bij is de 16de.

FilosofischeStilte Liar Akkachar Guerilla Speakerz Presk: