ADE11: Boilerroom.tv strikt Richie Hawtin voor eerste Amsterdamse editie

Superster dj doet extra show voor streamingkanaal

Christiaan Walraven ,

Superster Richie Hawtin doet vrijdag onder zijn alias Plastikman een show in de Heineken Music Hall, maar vanmiddag is aangekondigd dat hij ook op de ADE-donderdag achter de draaitafels zal staan. De Britse dj zal samen met onder andere Dubfire op donderdag in het oude ABN Amro gebouw aan de Vijzelstraat 32 draaien tussen 15:00 en 19:00 draaien voor Boilerroom.tv, een in Londen begonnen streamingkanaal voor elektronische muziek.

Superster dj doet extra show voor streamingkanaal

Superster Richie Hawtin doet vrijdag onder zijn alias Plastikman een show in de Heineken Music Hall, maar vanmiddag is aangekondigd dat hij ook op de ADE-donderdag achter de draaitafels zal staan. De Britse dj zal donderdag samen met Dubfire, Seth Troxler en Ambivalent  op een geheime lokatie draaien tussen 15:00 en 19:00 draaien voor Boilerroom.tv, een in Londen begonnen streamingkanaal voor elektronische muziek. Dat meldde de organisatie vandaag tijdens een panel op de Amsterdamse dance-conferentie.

In het verleden stonden artiesten van Little Dragon tot Jamie XX en van Kode 9 tot Thom Yorke op de planken voor Boilerroom.tv. De optredens worden live gestreamed en zijn achteraf terug te kijken via de website. Na Londen werd Boilerroom.tv kort geleden uitgebreid naar Berlijn en binnenkort zal Los Angeles volgen. Er zijn nog geen plannen voor een vaste Boilerroom.tv avond in Amsterdam.

3VOOR12 sprak eerder deze week nog met Richie Hawtin.

BR#69 Thom Yorke from BOILER ROOM on Vimeo.